We are a serious forum, so we place great value on articles that are written with time and care/love. According to these well kept handlings, we raise from any other car forums and represent, as our cars, a special class.

Create new reply

[b][/b]
[i][/i]
[u][/u]
[code][/code]
[quote][/quote]
[spoiler][/spoiler]
[url][/url]
[img][/img]
[video][/video]
Smileys
smile
smile2
spook
alien
zunge
rose
shy
clown
devil
death
flash
sick
heart
idee
frage
blush
smokin
mad
sad
wink
frown
crazy
grin
hmm
laugh
mund
oh
rolling_eyes
lil
oh2
shocked
cool
[mail][/mail]
[pre][/pre]
Farben
[rot][/rot]
[blau][/blau]
[gruen][/gruen]
[orange][/orange]
[lila][/lila]
[weiss][/weiss]
[schwarz][/schwarz]


*to avoid spamShow in post:

Your reply to

rom, op het eerste gezicht, bijna

by yaya2017 , Wed Dec 06, 2017 9:52 pm

We weten al lang dat elite lopers heel snel kunnen racen in de nieuwe Nike Zoom Vaporfly 4% schoenen. Eliud Kipchoge won de Olympische marathon van vorig jaar en liep die ongelooflijke 02:00:25 afgelopen Adidas NMD Womens mei in de schoenen. Iets meer dan een week geleden droegen Shalane Flanagan en Geoffrey Kamworor ze tijdens het winnen van de New York City-marathon. Maar hoe zit het met niet-elites? Zouden de schoenen enig voordeel voor hen bieden? Nike Air Odyssey Donne Een nieuw rapport dat zojuist door het tijdschrift Sports Medicine is gepubliceerd, geeft aan dat het antwoord een gekwalificeerd ja is. Elke runner die getest werd aan de University of Colorado, Boulder's "Locomotion Nike Air Max 2017 Femme Lab" -18 van de 18 had een betere loopeconomie in de Vaporflys dan toen ze in twee andere raceschoenmodellen renden (Nike Zoom Streak 6 en Adidas Adios Boost 2 ). Dit vertegenwoordigt een zeldzaam succespercentage van 100 procent in de wereld van onderzoek naar effecten op mensen. De proefpersonen omvatten acht spitsen op de achtervoet en 10 spitsen op de middenvoet / voorvoet, waarbij www.jessicaadler.se de haklopers een iets groter voordeel kregen. Running economy is een maat voor de hoeveelheid werk die een hardloper met een bepaalde snelheid moet doen. Het wordt over het algemeen gemeten in afstandslopers in een tempo op of net boven Nike Air Huarache Dámské wat goedgetrainde marathonlopers gedurende 26.2 mijl kunnen handhaven. Als de economie van een hardloper verbetert, betekent dat dat hij of zij sneller en / of langer kan gaan zonder overmatige vermoeidheid op te bouwen. Nike Air Max 95 Femme Hoewel uit deze studie niet bleek dat hardlopers sneller waren in de Vaporflys, suggereert dit dat ze zich in een re?le omgeving zouden bevinden, omdat hun energiekosten om in een bepaald tempo te rennen lager zouden zijn.

"We waren verrast door de omvang van het effect en we zagen besparingen bij elk onderwerp bij alle drie de snelheden," zei hoofdauteur Wouter Hoogkamer. (De hardlopers draaiden op drie verschillende snelheden: 6: 53 / mile, 6: 02 / mile en 5: 21 / mile.) "Gewoonlijk zien we dat wanneer een nieuwe schoen wordt getest, sommige lopers energie besparen, maar voor anderen , de schoen past niet in Nike Air Max 90 Womens hun persoonlijke biomechanica, dus ze hebben een hogere energiekost in de nieuwe schoen. Ik heb nog nooit zo'n degelijke bevinding gezien als met de Vaporfly-schoenen. "Hoewel de hardloopeconomie van sommige hardlopers met Nike Air Max 90 Dam slechts 1,59 procent verbeterde en anderen met maar liefst 6,26 procent, waren de gemiddelden ongeveer 4 procent geclusterd. Dit stelde Hoogkamer in staat te schatten dat een hardloper in de Vaporfly-schoenen het huidige wereldrecord van de marathon van 2:02:57 tot 1:58:54 zou kunnen verminderen. Natuurlijk zijn er veel potenti?le verschillen tussen hardlopen op de loopband en echte marathoninspanningen. Om deel te nemen aan de studie moesten alle hardlopers meerdere herhalingen van 5 minuten voltooien zo snel als 5: 21 / mijl zonder de lactaatdrempel te overschrijden. In de grappigste en meest ingetogen regel Adidas ZX Flux Femme van het rapport meldden de auteurs: "Het was een uitdaging om 18 hardlopers te rekruteren die 18 km / uur onder de lactaatdrempel konden ondersteunen en ook pasten in de beschikbare M10-prototypen. Wat verklaart de Nike Air Pegasus 89 Femme studieresultaten?

Eerder werd gedacht dat schoenen met een laag gewicht - een conditio sine qua non voor snel hardlopen - niet genoeg konden worden gemanipuleerd om meer dan een verbetering van 1 of 2 procent te produceren. De Vaporflys gebruiken een nieuw lichtgewicht schuim (ZoomX, in Nike-taal) dat zowel zacht (cushiony) als veerkrachtig is (met een hoog energierendement). De technische termen zijn "compliant" en "veerkrachtig". De schoenen hebben ook een stijve koolstofvezelplaat in de tussenzool om de effici?ntie van enkel en voet teen te verbeteren. Het schuim is zo licht dat Nike een ongebruikelijk dikke middenzool Nike Air Max 95 Femme voor een raceschoen kon bouwen. Dat is waarom, op het eerste gezicht, bijna iedereen de Vaporfly vergist voor een trainingsschoen. De schoenen hebben een hakhoogte van 31 millimeter, vergeleken met 23 millimeter voor de Adidas Boost- en Nike Air-schoenen die in het onderzoek zijn gebruikt. In hun paper proberen de onderzoekers de verschillende factoren die tot substanti?le energiebesparingen leiden te plagen. De Vaporfly wint groot op demping: hij "vervormt" twee keer zo veel als de andere twee schoenen. Dat wil zeggen dat de kussenachtige demping ervoor zorgt dat de voet tweemaal zo ver naar beneden kan zakken als Nike Air Huarache Womens de andere twee tussenzolen. Meestal hebben zulke schoenen met een hoge demping geen goed energierendement. De twee eigenschappen zijn vaak gezien als tegenpolen in de schoenconstructie en schoenbedrijven passen ze voor Adidas Superstar Dames Roze altijd aan om optimale resultaten te bereiken. Met nieuwere schuimen nemen de obstakels blijkbaar af. Zoals de onderzoekers opmerken: "Compliance en veerkracht sluiten elkaar niet uit."

Top

Fotos hochladen

Zugriffsanfrage von


Diese Seite versucht auf deinen addPics.com Account zuzugreifen.
Aus Sicherheitsgründen, erlaubt addPics.com nur den Zugriff von autorisierten Webseiten. Wenn du dieser Webseite vertraust, kannst du mit einem Klick auf den folgenden Link, den Zugriff erlauben.

autorisieren Aktualisieren

Bitte logge dich mit deinem bereits existierenden Account auf addPics.com ein.


Jetz einloggen!
Neu laden!


Dem Beitrag angehängte Bilder


- noch keine Bilder angehängt.

oder ein bereits hochgeladenes diesem Beitrag hinzufügen.
Nach Ordner filtern: Ordner bearbeiten
  • Mit deiner Emailadresse, verwaltest du all deine Bilder auf addPics.com
  • diese Nutzung von addPics.com ist für dich kostenlos!
  • weitere Informationen findest du hier


Mit dem Upload gebe ich mein Einverständnis, dass meine E-Mail von addPics.com für werbliche Zwecke zum Erhalt von Newslettern genutzt wird. Die E-Mail wird nicht an Dritte weitergegeben und der Newsletter kann jederzeit per E-Mail an unsubscribe@addpics.com abgemeldet werden.

Mit anderen addPics.com Account anmelden
Xobor Create your own Forum with Xobor