We are a serious forum, so we place great value on articles that are written with time and care/love. According to these well kept handlings, we raise from any other car forums and represent, as our cars, a special class.

Nike "Arv Cyan" Nu Tilgængelig

#1 by xiao , Tue Apr 05, 2016 9:50 pm

Den faktiske nike running shoes for men Ultra Arv Cyan er sat til at ankomme på stativer, i de kommende dage, en ideel kombination af ikoniske æstetik, livlige farver og lette komfort for din varme vejr forude. Reorganiserede med hensyn til lys, åndbar komfort, den faktiske mesh-og-Hyperfuse øverste af AM90 Ultra er indhyllet i lys blå, med sort / hvid accenter tilbyder kontrast, der er stærke, iøjnefaldende, men er tydeligvis stadig er afsendt til en co-stjernede del. Denne ene handler om den faktiske pulserende blå, som er velegnet til foråret og sommeren design.

Air Max 90 er ikke legede Øverste branding, eller måske en guld ugle logo for nylig, så masser af folk, der ikke har betalt det nogen tanker. Men den ikoniske runner har modtaget et helvede af en meget hot streak de sidste par et par måneder, gyde-skal-have colorway lige efter must-have colorway. Og tilføje seneste - den faktiske nike roshe one damen Digi Camo. Lige nu at ramme hylderne, den nye farve måder tilføjer en tonale elektroniske camouflage mønster til en grå ruskind øvre, med solid-sort ruskind kontrast på toebox og krave. For at uigenkaldeligt AM90 føler, lyse infrarød hopper ud gummibelagt øjer, hæle og eneste-accenter.

Den varige Air Max 90 er grund til andet remix i de kommende uger. Men i stedet end den sædvanlige tech opgraderinger, den faktiske elskede silhuet er at vælge i stedet for en high-fashion transformation. nike air jordan mens Vævet sports aktiviteter en helt læder øvre, den slanke, smøragtig stil, som producerer vildt attraktive vises, og der vises en dressier effekt. Men det er kun halvdelen af dette. Fordoble ned på, at de formelle føler, model konventionelle skærme er erstattet med vævet læder mønster, der opererer fra hæl til fødder, virkelig at bibringe en udvikler touch. Nike Air Max 90 Vævet forventes at starte i udvalgte forhandlere som en del af Sommeren 2016 samling - hvilket betyder, at mellem 1 April samt 30 juni.

xiao  
xiao
Posts: 6
Date registered 03.06.2016


   

Nike Air Max 90 Schoenen
Asics Gel Lyte 3 Womens

Xobor Create your own Forum with Xobor