We are a serious forum, so we place great value on articles that are written with time and care/love. According to these well kept handlings, we raise from any other car forums and represent, as our cars, a special class.

Adidas Yeezy Boost 350 Turtle Green

#1 by sooo , Wed Dec 14, 2016 5:55 pm

Een andere dag, een ander model. Terwijl dit weekend markeert de release van de Yeezy Boost-750, het lijkt erop dat Yeezy het seizoen is nog lang niet voorbij. Vandaag kregen we een officiole bevestiging van een bijna-all-wit iteratie van de felbegeerde Adidas Adidas NMD Womens Yeezy Boost 350 White New Products model. Kanye werd eerder ontdekte de scherpe kleurstelling schommelen, maar sneaker nieuws hebben de waarschijnlijkheid van een grotere versie bevestigd over een lid van de Yeezy binnenste cirkel.

Hier bent u, fam. Boven is de eerste Adidas Yeezy Boost 350 Turtle Green Dove online business release van 2016. Je zou een raar geval van Déjà-vu nu voelen, en Nike Roshe Run Dam met goede reden - de Pirate Blacks komen terug voor een tweede ronde! De speculatie was wijdverbreid dat de volgende versie een piraat zwarte kleurstelling met een twist zou zijn geweest, maar het antwoord lijkt niet om een solide één zijn. De bovenstaande foto's werden gezien door adidas zoals bevestigd kleurencombinatie winkels op 19 februari, en er is geen verandering gezien officieel vrijgegeven.

Zij komen, fam! Boost Adidas Yeezy Boost Nike Air Max Tavas Femme 350 Laatste in 'Tan' De mensen van adidas zijn smokkelen over de officiole releasedatum van Yeezy maar we ontvoerden een PR-adviseur en ondervroegen hen om informatie vorige week en ze eindelijk hoestte de datum - 29 december. Yep, adidas wordt het jaar met een zesde schoen in hun serie-boost gedreven Kanye colabs. Slechts zes maanden na de eerste 350 werd uitgebracht, is het moeilijk om een wereld Nike Air Huarache Damen voorstellen zonder dorst om te denken dat deze schoenen hebben geslagen, en nu zijn we door alles heen te gaan. In de komende week, kunnen we verwachten camping, bood de aankoop en waarschijnlijk een bos van IG opnamen met Ibn Jasper bocht.

Dus, hier is de deal - de Adidas Yeezy Boost 350 korting 'Moonrock' zal exclusief worden verkocht aan retailers die Yeezy seizoen 1. gevulde Dit betekent dat er geen Foot Locker of Champs valt Nike Roshe Run Donna Nero ditmaal fam! Word op de weg is dat de selectieve distributie voor deze versie is een beloning voor de winkels die op de te dure collectie worden geladen.
Vandaag brengen we u een exclusieve blik op de adidas Yeezy Boost-350 in alle wit. Deze schoen is niet vrijgegeven voor het publiek en zijn alleen gegeven vrienden en familie van de Kanye kamp,maar dat betekent niet dat een publieke release van de vraag.

Dit monster paar van de Adidas Yeezy Boost 350 Prijsdaling is voorzien van een witte Primeknit bovenkant met lichte strepen tan in hetzelfde patroon als de vorige 350 releases. Daarnaast heeft de witte zool heeft een stevigere structuur dan de laatste Nike Air Huarache Womens witte zool 350, de "Duif van de Schildpad". Geniet van een gedetailleerde kijk vooruit en stay tuned voor meer exclusieve looks om de komende Yeezy schoenen. Met dank aan Sami Nike Air Max 90 Femme voor de schoenen.

sooo  
sooo
Posts: 1.446
Date registered 12.01.2015


   

Pittsburgh Pirates.
concrete pump sponge ball for schwing

Xobor Create your own Forum with Xobor