We are a serious forum, so we place great value on articles that are written with time and care/love. According to these well kept handlings, we raise from any other car forums and represent, as our cars, a special class.

Asics Gel Lyte 5 Womens

#1 by sooo , Wed Jul 26, 2017 6:18 pm

Het concept 'Even meer' ontwierp daar van op absurde nieuwe manieren. Terwijl de originele Air Max vanaf 1987 meer zichtbaar luchtvolume in de mix bracht, bracht de daaropvolgende inzet zowel meer zichtbaarheid als meer volume. De Air Max 90 (afbeelding bovenaan links) omvatte een iets grotere airpack en een zeer iets groter venster. Dito voor de Air Nike Air Presto Dames Max IV, ook bekend als de Air Max BW (afbeelding boven rechts). De colloquiale "BW" verwijst naar "Big Window", omdat het raam in de lucht is ... extra groot.

Van hieruit wordt het meer gek.Asics Gel Lyte 5 Dam In 1991 kwam hetzelfde jaar van de Air Max BW, Nike uit met de Air Max 180 met een "Air-Sole tot buitenzool zonder onderbrekingen." Met andere woorden, je zag de zak van de lucht aan de onderkant van de lucht Schoen evenals de kant.

Toen kwam de Air Max 93 met zichtbare lucht die rond de hele hiel van de schoen was gewikkeld. Deze tas lijkt op een meer symmetrische Millennium Falcon.

Het ziet er erg cool uit, en ik zou zijn gestorven om een paar als de rijke kinderen in mijn vijfde klas te bezitten. Maar maakte de Air Max-technologie ze echt sneller en sprong hoger Nike zei niet precies.

In plaats daarvan maakten ze een kitschy commercial starring Asics Gel Lyte 5 Womens Quincy Watts, een Amerikaanse runner die net twee gouden medailles in de Olympische Spelen van 1992 in Barcelona won. Hij droeg natuurlijk niet de Air Max 93 sneakers. Maar hij ziet er erg uit in de commercie, die een ongekleurde grap heeft over een "superzachte vrouw." (Ze is een overgewicht operasanger.)

Zo blijft de constante march van marketing: Nike maakt gebruik van sterrenatleten om nieuwe technologie te promoten zonder duidelijk uit te leggen hoe de voordelen ervan zijn. Het bericht lijkt altijd te benadrukken hoe meer lucht gelijk is aan betere schoenen. Zichtbare lucht ziet er zeker uit, zeker. Super-cushioning is echter niet altijd een Nike Roshe Run Femme Fleur goed ding.

Nike maakte een doorbraak met de Air Max 95, niet alleen in termen van technologie maar ook ontwerp. De schoenenontwerper Sergio Lozano nam een dramatische draai af van de eenvoud Nike Air Max 2017 Damenvan de vroegere Hatfield-ontworpen sneakers, en het werd raar. De Air Max 95 had een dunne wafel zichtbare lucht in de voorkant van de show en een gloeilamp nieuwe zak in de hiel. Met de originele grijze en neon groene kleurweg lijkt de hele getup op een stootje van de populaire scifi-thriller Alien.

sooo  
sooo
Posts: 1.592
Date registered 12.01.2015


   

electric multifunctional automatic corn flour mill machine with prices
noble steps in such situations.

Xobor Create your own Forum with Xobor