We are a serious forum, so we place great value on articles that are written with time and care/love. According to these well kept handlings, we raise from any other car forums and represent, as our cars, a special class.

Nike Air Max 2017 Damen QEW

#1 by sooo , Thu Jul 27, 2017 10:10 pm

Dus blijft de gestage opmars van marketing: Nike gebruikt ster atleten Fremme nieuwe technologie zonder klart uit te leggen hoe de voordelen. De boodschap Naden altijd twee benadrukken hoe meer lucht is gelijk aan betere schoenen. Zichtbare ziet er cool uit de lucht, zeker. Super-demping Nike Air Max 90 Mujer Negro is niet altijd een goede zaak, dat wel.

Nike maakte een doorbraak met de Air Max 95, niet alleen in termen van technologie ocks design. Footwear designer Sergio Lozano nam een Nike Air Max Tavas Femme dramatische wending weg van de eenvoud van de tidigare Hatfield ontworpen sneakers, en dingen die kreeg raar. De Air Max 95 werd gekenmerkt door een dunne plak van zichtbare lucht in de voorkant van de show, evenals een bolvormige nieuwe zak in de hiel. Met de originele grijs en neon groene colorway, de hele outfit leek op Nike Roshe Run Herren Schwarz een prop van de populaire sci-fi thriller Alien.

Udover gespannen ontwerp, de extra Air Max-technologie maakte de schoenen een echte fashion statement. Maar je hebt niet echt zien topatleten winnende gebeurtenissen med disse dingen tijdens de Olympische Zomerspelen van 1996 in Atlanta. Nike gesponsorde atleet Michael Johnson droeg Adidas NMD Mujer op maat gemaakte gouden spikes att had vrijwel geen demping. Uiteraard zou een sprinter niet dragen squishy trainers op de wedstrijddag, maar het idee brengt ons terug naar het feit Nike Air Max 2017 Damen att is er geen bijzondere technologie att maakt schoenen voor iedereen beter.

Tegen het einde van de jaren '90, trends in de hardloopschoen industrie waren op weg meer naar het verstandiger dan de sensationeel. New Balance en Asics benadrukt zaken als kwaliteit bouw en stigende gepersonaliseerde mogelijkheden voor optimale Asics Gel Lyte 3 Donna demping en stabiliteit. Nike, aan de andere kant, ging uit de rails met de Air Max-technologie.

Na de Air Max 95 vist att onder druk zakken van gas waren niet alleen voor de hiel van de schoen, Nike principe schoof haar weg naar een volledig met lucht gevulde tussenzool. De Air Max 97 kwam met een gigantische luchtzak att Nike Cortez Dames strekte zich uit van de hiel tot de bal van de voet.

sooo  
sooo
Posts: 1.586
Date registered 12.01.2015


   

simply accepted.
Nike Roshe Run Femme Rose EWQE123

Xobor Create your own Forum with Xobor