We are a serious forum, so we place great value on articles that are written with time and care/love. According to these well kept handlings, we raise from any other car forums and represent, as our cars, a special class.

Adidas NMD Femme

#1 by sooo , Wed Aug 02, 2017 6:29 pm

Het was pas toen Nike kwam onder de marketing leiderschap van Knight, dat sneakers en mode bijna onlosmakelijk verbonden waren. De Nike Cortez, die in 1972 werd uitgegeven, maakte gebruik van tweelingculturele Adidas NMD Femme trends, opvallend verbruik en een vernieuwde obsessie met fitness (in het bijzonder rennen) - om de beveefde zool Bill Bowerman te ontwikkelen had uitgevonden.

De Cortez Nike Cortez Femme werd vrijgelaten op de hoogte van de Olympische Spelen van 1972 - en Nike had scherpzinnig gewaarborgd dat de atleten op het Olympische veld in de schoenen waren gekleed. En ook New Balance 574 Femme het ontwerp van de schoen was alleen van atletiek afgeweken. Verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren en met voor het eerst het iconische logo 'swoosh', werden de schoenen bedoeld, CNN-notities, 'voor degenen die op het dansvloer en het lopende spoor wilden uitstaan.

Toen het potentieel werd gezien, kwamen andere ontwerpers bij het feest. In 1984 gaf Gucci zijn iconische Gucci-tennisschoenen uit. In 1985, wedden op een rookie atleet genaamd Michael Jordan, Nike zelf vrijgegeven Nike Air Max Thea Dames zijn Air Jordans. (Zoals gedragen op de rechtbank, CNN notities, werden de schoenen aanvankelijk verbannen door de NBA-commissaris David Stern, op grond dat zij zijn bepaling Nike Roshe Run Womens schenden dat gerechtsschoenen meerderheidsbewust zijn. Jordani? droeg ze toch. Nike betaalde de boetes gelukkig.) En in 1986 publiceerde Run-DMC "My Adidas" - niet de eerste muzikale ode aan schoeisel, maar een verteller.

Het lied was aan de ene kant de geboorte van de intieme artistieke en commerci?le relatie tussen hip-hop en sneakers; Het signaleerde ook dat de schoenen hun status als status symbolen hadden gestolen.

Vandaag, als gevolg van dit alles, worden atletische schoenvrystellings ontmoet met hetzelfde soort vurig enthousiasme dat modeshows zijn, en niet alleen in sneakerhead cultuur. Kanye's Yeezy Boost 350 collectie uitverkocht op zaterdag in 15 Adidas NMD Mujer minuten; Kortom, een paar schoenen verschenen op eBay met een vraagprijs van $ 10.000. Door de creatieve marketing die Nike en Phil Knight pionierden, zijn atletische schoenen Adidas Zx 750 Homme nu gezocht en verzameld, gesproken en geonteresseerd in kunstgeschiedenis. Wat ook te zeggen is: ze zijn mode. "Er is deze prestigiefactor," vertelde een sport-industrie analist de Washington Post. 'Als ik een paar LeBrons kan kopen, betekent dat dat ik $ 175 heb, en dat doe je niet.'

sooo  
sooo
Posts: 1.309
Date registered 12.01.2015


   

I'm confident it is.
barkey equipment biscuit extruder depositor cookie machine

Xobor Create your own Forum with Xobor