We are a serious forum, so we place great value on articles that are written with time and care/love. According to these well kept handlings, we raise from any other car forums and represent, as our cars, a special class.

Adidas Superstar Hombre

#1 by sooo , Thu Aug 31, 2017 7:29 pm

Zondag was de 30ste verjaardag van de Nike Air Max 1 schoen, en om te vieren, ontbrak het merk 24 uur marketing, genaamd "Air Max Day." Onder de pogingen waren pop-up winkels genaamd "sneakeasies", waarvan er een Nike Air Max Classic BW Mujer nieuwe advertentiecampagne voor Nike vertoonde.

Maar de advertenties achter deze print Adidas ZX 700 Mujer advertenties zijn niet van Wieden + Kennedy omdat de advertenties niet bedoeld zijn om schoenen te verkopen. In plaats daarvan werkte kunstenaars Ava Nirui en Alex Lee met het merk om een spoofcampagne aan te zetten die de maatschappij plezier maakt en een eerbetoon geeft aan de Nike creative.

De schoenen werden geopenbaard in een tentoonstelling in de sneakeasy, gelegen in New York, en de advertenties werden voor het eerst gepubliceerd in het Dazed magazine, vervolgens opgehaald door sneakerhead en fashion blogs. Iedereen heeft een foto van een gereviseerde Nike Air Max schoen en kopie die dezelfde vetletter uit de 1990's printcampagnes nabootst. In een interview met Dazed onthulde Nirui dat ze al een jaar met Nike in gesprek zouden zijn met dit Nike Air Max Classic BW Femme project.

'Ava en ik delen een gevoel van donkere humor en een verbintenis om niets te Adidas NMD Hombre serieus te nemen', vertelde Lee aan het magazine Dazed. "Als je het op de nep-advertenties plaatst, willen we dat alles fijn en plezierig zijn, zoals klassieke Air Max-advertenties."

Neem bijvoorbeeld de "Nike Food Processair", AKA de "zelfverdedigingskoen." Het is een Air Max 97 verpakt in prikkeldraad, doorboord met nagels en met scheermesjes gestoken. NIKE FOOD PROCESSAIR: Het is zoals die game fruit ninja, maar in het echte leven en met je voeten, snijd ingredionten voor smoothies, dips, stews, sauzen, de mogelijkheden zijn eindeloos. En jij bent ' Ik zal een hoop calorieon verbranden omdat het erg moeilijk is. '

Wat dat grimmige boodschap betekent, bleef Adidas ZX Flux Dam Nirui coy en zei: "Natuurlijk, sommige van onze stukken wijzen op iets dat er op dit Adidas Superstar Hombre moment in de wereld kan gebeuren, maar we geloven niet dat we onze opinies naar beneden schudden. Adidas Adilette Slides Damen het bericht is supercryptisch. Als je het krijgt, kun je het krijgen en als je dat niet doet, ga verder. '

In het verleden is Nirui's kunst ongevraagd door merken. Ze is gekleed in de familie 'The Simpsons' in Gucci en heeft een kleding van Comme des Garcons uit een kampioen sweatshirt. De laatste keer dat ze samen met Lee samen kwam, recreeerde het paar gender-fluid runway modes op Barbies. Wat het project ook is, is het typisch gedaan in de wang.

sooo  
sooo
Posts: 1.586
Date registered 12.01.2015


RE: Adidas Superstar Hombre

#2 by shalommovers1 , Tue Jun 05, 2018 2:10 am

If your fridge is not working properly then it’s a big problem and you and specially when lots of items are stored in it and suddenly your fridge is not working or needs any maintenance. And then comes a main decision to choose a best service for this repairing process. As I can understand you can’t take risk to have a bad service.
So you don’t need to worry for this as WadaRefrigeration is the best and a reputed fridge repairs services company for which includes Fridge repairs in Johannesburg , Fridge repairs in randburg and food service equipment repairs .



“WadaRefrigeration has well trained and experienced experts to give you the best service you want as it has a record that whoever experienced the service of wadaRegrigeration are fully satisfied as it provides guarantee.
Our Motive - We Deliver what you Imagine

shalommovers1  
shalommovers1
Posts: 80
Date registered 06.04.2018


   

Place where the technicians perf.
Adidas NMD Damen

Xobor Create your own Forum with Xobor