We are a serious forum, so we place great value on articles that are written with time and care/love. According to these well kept handlings, we raise from any other car forums and represent, as our cars, a special class.

Nike Air Pegasus 83 Mujer

#1 by sooo , Mon Sep 11, 2017 6:50 pm

Dinsdag is een grote dag voor de Nike Air Max 97, die in een handvol stijlen op Nike en andere retailers vrijkomt. De sneakers steken met de originele Air Max 97 bouwen, hoewel sommige van hen de materialen omdraaien.

Er zijn witte en zwarte paren, de terugkerende zilveren / blauwe kleurweg die deze tijd vrijgeeft als een vrouwen-exclusieve, een marine-paar en twee premium-versies in suede. Links voor het kopen van al deze net uitgebrachte Air Max 97's verschijnen hieronder. Voor de twee premiumversies moet de Nike-promocode "20BTS" de koper de schoenen voor 20 procent vrij maken.

De Nike Air Max 97, die onderscheidend '90s schoen met een idiosyncratisch strak, vaak Nike Air Max Classic BW Dames kleurrijk ontwerp, lijkt een echte opleving te ervaren in 2017, met een aantal nieuwe, zeer begaafde samenwerkingen. En het is alleen passend, gezien de populariteit Asics Gel Lyte 5 Dames van de sneaker in de vroege VK-rave scene, dat Nike de grime-ster Skepta zou bouwen als volgende op hun lijst van ontwerpcoconspirators.

De Britse-Nigeriaanse kunstenaar heeft het genre naar nieuwe hoogten genomen sinds de 90's salade dagen, en hij heeft deze vernieuwende geest naar zijn diep persoonlijke Air Max 97-ontwerp gebracht. Skepta zei dat de iriserende, koper-tone sneaker, die op 2 september winkels zal raken, werd geonspireerd door het kleurenpalet van Marokko, dat hij beschreef als zijn thuis weg van Londen en het 'palet van de 1999 Air Tuned Max , 'Die was de eerste schoen die hij zelf kocht.

Skepta is niet nieuw in de modewereld: zijn debuutcollectie Mains, Nike Air Pegasus 83 Mujer die een verfijnde versie van zijn veelzijdige handelsmerk, de bescheiden trainingspakket, eerder in de zomer in Selfridges in de Verenigde Staten heeft Asics Gel Lyte 5 Donna gepresenteerd. Mains's lookbook en bijbehorende video, die allemaal in Marrakech werden geschoten, publiceerde ook eerst het belang van Skepta in Marokko, die Skepta een "haven" noemde rond de tijd van zijn release.

Hoewel de persoonlijke stijl van Skepta sportief en vrij minimalistisch is, lijkt hij monochromatische sets die hij vaak met zijn sneakers past. Zijn Nike Air Max 97 is een complexer meld van zijn huidige inspiraties en zijn kindertijd. Het borduurwerk van de sneaker speelt Marokkaans naaldwerk en het SK-logo van de schoen is in de vorm van een U.K.-stopcontact, die een eerbetoon geeft aan de kindertijd van Skepta in Londen. Dus terwijl de samenwerking een subtiele synthese Adidas Superstar Donna is van het verleden en het heden van Skepta, is het belangrijker een slanke sneaker die zo geschikt is voor de straten van Marrakech als voor de clubs van Londen.

sooo  
sooo
Posts: 1.578
Date registered 12.01.2015


   

karaoke night are also fun.
and not anything too wild.

Xobor Create your own Forum with Xobor