We are a serious forum, so we place great value on articles that are written with time and care/love. According to these well kept handlings, we raise from any other car forums and represent, as our cars, a special class.

Asics Gel Lyte 5 Dam

#1 by sooo , Tue Sep 12, 2017 4:48 pm

De Nike FREE 4.0 bevat veel van dezelfde eigenschappen als de GRATIS 5.0, inclusief de adaptieve binnenleuning, dubbele middenzool / buitenzool, Nike flex groeven in de buitenzool en het tractieversterkende Waffle-patroon, in plaats van een Flywire? boven en Phylon middenzool, de 4,0 heeft een uniek geconstrueerd maas boven, en een onderste profiel midsole gemaakt van Phylite.

De Nike FREE 4.0Adidas ZX Flux Dames Zwart Asics Gel Quantum 360 Dam combineert een mesh-binnenleer met een naadloze mesh-bovenkant en een laser-geperforeerde vormgeving om de bovenkant natuurlijk met je voet te bewegen. Deze unieke constructie biedt dezelfde pasvorm als de GRATIS 5.0, maar vermindert het gewicht en biedt een iets minder beperkte rit. Een ander extra kenmerk van de GRATIS 4.0 is een asymmetrisch snijsysteem, dat de veters aan de zijkant van de voet verlaagt om de druk over de nok van de voet te verminderen voor extra comfort.

De dubbele middelzool / buitenzool in het GRATIS 4.0 is gemaakt van Phylite, die lichter en steviger is dan de Phylon in de GRATIS 5.0. Door het gewicht en de hoeveelheid materiaal in de middelzool te verminderen, geeft de GRATIS 4.0 een grotere flexibiliteit dan de GRATIS 5.0, voor een nog nader aan het kale voeten. Sterker materiaal in de middelzool verhoogt ook Adidas NMD Damen de responsiviteit van de GRATIS 4.0, wat resulteert in een meer minimalistische loopschoen. De GRATIS 4.0 heeft ook een gereduceerde hiel-voor-voorhoofddruppel van 6mm, waardoor het vierkant in het rijk van minimalistisch rennen staat.

Nike FREE flex groeven in de buitenzool bieden bijna grenzenloze flexibiliteit waardoor de voet natuurlijk door elke stap beweegt en het Waffle-patroon en rubberen lugs zorgen voor tractie en duurzaamheid.

Nike FreeFor een lopende schoen met minimale kussing en nog meer een kaalvoet gevoel, bekijk de Nike FREE 3.0. Dezelfde eigenschappen in de 4.0 en 5.0 zijn aanwezig in de GRATIS 3.0, maar de 3,0 heeft een slankere ontwerp, voor het dichtstbijzijnde gevoel van deze drie Nike FREE-schoenen.

De ademende, naadloze mesh bovenkant van de 3.0 biedt lichtgewicht ondersteuning en biedt een pasvorm die Asics Gel Lyte 5 Dam voelt als een tweede huid. Dynamic Fit technologie bestaat uit een zachte middenvoet en een boogwrap, die de schoen perfect aan uw voet passen. Houd er rekening mee dat de ondersteuningsfuncties van de GRATIS 3.0 niet zo ondersteunend zijn als de meeste standaardlopende schoenen maar zijn ontworpen met het oog op minimalistisch rennen en helpen uw lichaam de kleine spieren in de voet te ontwikkelen waardoor u uw voeten uiteindelijk kan ondersteunen zichzelf in de loop van de tijd.

De Phylite middenzool in de GRATIS 3.0 heeft een 4mm hiel-voor-voorhoofddruppel, waardoor het het laagste profiel van de Nike FREE-schoenen is. Dit lage profiel brengt je voeten veel dichter bij de grond, waardoor de hoeveelheid steun en kussing wordt verminderd, terwijl u meer flexibiliteit en een meer natuurlijk gevoel biedt. De verbeterde flexibiliteit Adidas Superstar Damen Schwarz van Adidas ZX Flux FemmeNike FREE gecombineerd met het lichte, strakke, mesh bovenste en minimalistische profiel maakt de Nike FREE 3.0 het gevoel dat je in een paar slanke, ondersteunende sokken draait.

Laag op de schaal, de Nike FREE 3.0 en 4.0 hebben minder kussing ten gunste van een dichterbij-voeten gevoel, en worden geclassificeerd als minimalistische hardlopen. Voor meer informatie over minimalistisch rennen, check out Running: Minimalist Running.

sooo  
sooo
Posts: 1.578
Date registered 12.01.2015


   

All You can Consume Buffets
Nike Air Max 2017 Dame

Xobor Create your own Forum with Xobor