We are a serious forum, so we place great value on articles that are written with time and care/love. According to these well kept handlings, we raise from any other car forums and represent, as our cars, a special class.

Adidas NMD Dames

#1 by sooo , Thu Oct 12, 2017 9:53 pm

Het kan gewoon mijn mening zijn, maar ik begrijp het gevoel dat Nike in 2013 een beetje favoriete is voor de dames. Zoals ik al eerder heb gezegd, hebben vrouwen het beste van alle werelden als het gaat om sneakers en hier is nog een juweeltje van het Nike Air Max-kamp dat mijn punt bewijst! Introductie van de Nike Air Max Thea.

Er wordt gezegd dat Nike, ter ere van de 25ste verjaardag van de Nike Air Max 87, die sneaker heeft genomen en deze naar beneden sleept om deze schoonheid te creiren. Deze sneaker heeft een eenvoudiger zool, maar een zeer Adidas Adilette Slides Damen mooi gestroomlijnd bovenste met behulp van de populaire Hyperfuse technologie. Hoewel deze sneaker misschien heel simpel kan zijn, is het ver van het en heeft een aantal van de beste eigenschappen van Nike Air Max Thea Womens de Nike Air Max wereld en de nieuwe sneaker technologie wereld om dit te maken.

Zoals het gezegde luidt is het beter om te worden gezien dan te horen, en de Nike Air Max Thea komt in kleuren die een dame helpen om aan die verklaring te voldoen. Deze sneakers komen in verschillende kleuren, maar degenen die ze echt schijnen zijn de Atomic Pink and Volt. Als je deze kleuren hebt, zullen mensen je schoppen van een verre hoek zien!

Zoals altijd ga ik het met al mijn mede sneakerheads echt houden ... IK WIL DIT OOK! Lieg niet tegen jezelf en denk dat je geen ernstig geval zou hebben van sneaker afguns als je een vrouw had gezien die Adidas NMD Dames deze gewrichten schommelde en je wist dat je ze niet kon krijgen. Ik hoop echt dat Nike een mannelijke versie van deze sneaker ontwikkelt omdat het niet alleen geweldig lijkt, maar het ziet er ook echt Nike Roshe Run Womens comfortabel uit!

De vrouwelijke klantenkring kreeg onlangs een Flyknit-versie van Thea, die nu in een nieuwe kleur wordt aangeboden met de Nike Air Max Thea Multi.

De Air Max Thea is een van de meest gewaardeerde silhouetten van een vrouwenmarkt die steeds meer wordt overwogen door merken die regelmatig exclusieve producten voorbehouden. Dit is het geval van deze nieuwe Flyknit variatie die nieuwe mogelijkheden voor de Air Max Thea voor het eerst opent in een veelkleurige kleur op zijn hele bovenkant. De bovenkant is gekleed in externe veters, ondersteund door Flywire kabels. De swoosh wordt in zilveren kleur gepresenteerd, evenals Adidas Superstar Donna de Nike branding geborduurd in het TPU frame dat de modderwacht van de schoen bedekt.

sooo  
sooo
Posts: 1.122
Date registered 12.01.2015


   

Pandora bracelets magnify the actual manner movements
Asics Gel Lyte 3 Womens 134

Xobor Create your own Forum with Xobor