We are a serious forum, so we place great value on articles that are written with time and care/love. According to these well kept handlings, we raise from any other car forums and represent, as our cars, a special class.

Nike Air Vapormax Dames 13214

#1 by sooo , Thu Oct 12, 2017 11:05 pm

Het kan gewoon mijn mening zijn, maar ik begrijp het gevoel dat Nike in 2013 een beetje favoriete is voor de dames. Zoals ik al eerder heb gezegd, hebben vrouwen het beste van alle Adidas ZX 750 Femme werelden als het gaat om sneakers en hier is nog een juweeltje van het Nike Air Max-kamp dat mijn punt bewijst! Introductie van de Nike Air Max Thea.

Er wordt gezegd dat Nike, ter ere van de 25ste verjaardag van de Nike Air Max 87, die sneaker heeft genomen en deze naar beneden sleept om deze schoonheid te creiren. Deze sneaker heeft een eenvoudiger zool, maar een zeer mooi gestroomlijnd bovenste met behulp van de populaire Hyperfuse technologie. Hoewel deze sneaker misschien heel simpel kan zijn, is het ver van het en heeft een aantal van de beste eigenschappen van de Nike Air Max wereld en de nieuwe sneaker technologie wereld om Nike Air Max 2016 Womens dit te maken.

Zoals het gezegde luidt is het beter om te worden gezien dan te horen, en de Nike Air Max Thea komt in kleuren die een dame helpen om aan die verklaring te voldoen. Deze sneakers komen Nike Air Presto Womens in verschillende kleuren, maar degenen die ze echt schijnen zijn de Atomic Pink and Volt. Als je deze kleuren hebt, zullen mensen je schoppen van een verre hoek zien!

Zoals altijd ga ik het met al mijn mede sneakerheads echt houden ... IK WIL DIT OOK! Lieg niet tegen jezelf en denk dat je geen ernstig geval zou hebben van sneaker afguns als je een vrouw had gezien die deze gewrichten schommelde en je wist dat je ze niet kon krijgen. Ik hoop echt dat Nike een mannelijke versie van deze sneaker ontwikkelt omdat het niet alleen geweldig lijkt, maar het ziet er ook echt comfortabel uit!

De vrouwelijke klantenkring kreeg onlangs een Nike Air Max 90 Dames Zwart Flyknit-versie van Thea, die nu in een nieuwe kleur wordt aangeboden met de Nike Air Max Thea Multi.

De Air Max Thea is een van de meest gewaardeerde silhouetten van een vrouwenmarkt die steeds meer wordt Nike Air Vapormax Dames overwogen door merken die regelmatig exclusieve producten voorbehouden. Dit is het geval van deze nieuwe Flyknit variatie die nieuwe mogelijkheden voor de Air Max Thea voor het eerst opent in een veelkleurige kleur op zijn hele bovenkant. De bovenkant is gekleed in externe veters, ondersteund door Flywire kabels. De swoosh wordt in zilveren kleur gepresenteerd, evenals de Nike branding geborduurd in het TPU frame dat de modderwacht van Asics Gel Quantum 360 Dam de schoen bedekt.

sooo  
sooo
Posts: 1.122
Date registered 12.01.2015


   

wholesale china trade mini biscuit machine production line
Pandora bracelets magnify the actual manner movements

Xobor Create your own Forum with Xobor