We are a serious forum, so we place great value on articles that are written with time and care/love. According to these well kept handlings, we raise from any other car forums and represent, as our cars, a special class.

detail: 8 van de onderwerpen w

#1 by yaya2017 , Sun Nov 19, 2017 9:18 pm

Toegegeven, het is niet het record waar ze oorspronkelijk naar op zoek waren. Maar eerder deze week, Nike's controversi?le Vaporfly 4% schoenen getagd voor hun eerste wereldrecord rit, toen Oklahoma-gebaseerde ultra-ster Camille Herron de 100-mijlsmark op de Tunnel Nike Air Max Tavas Dámské Hill trail race in Illinois verbrijzelde. Een boost van vier procent, zoals de naam van de schoen belooft? Dat is kinderspel: Herron's tijd van 12:42:39 sneed meer dan een uur - en 8 procent - van het vorige cijfer. De Vaporfly-schoenen maakten hun offici?le debuut in de aanloop naar Nike's Breaking2-marathon in Monza, Itali?, Adidas Superstar Femme Bleu in mei , waar Eliud Kipchoge een verbluffende 2:00:25 notte, hoewel niet onder voorwaarden die in aanmerking komen, dankzij een draaiende cast van pacers die de wind voor hem blokkeert. Het label "4%" verwijst naar de geclaimde verbetering van de rij-economie, een maat voor het zuurstofverbruik in een bepaald tempo, in vergelijking met andere ultramoderne marathons. Nike hoopte dat de schoenen Kipchoge zouden helpen de barrière van twee uur te doorbreken - en hoewel hij het niet helemaal redde, startte zijn optreden een debat over de schoenen die nog Adidas Superstar Femme steeds aan de gang zijn. Op donderdag publiceerde het tijdschrift Sports Medicine eindelijk de complete peer- evalueerde gegevens achter de claim van vier procent (de volledige tekst is gratis beschikbaar), van een team van het Locomotion Laboratory van de Universiteit van Colorado Nike Air Max Zero Donne onder leiding van Rodger Kram en zijn postdoctorale onderzoeksmedewerker Wouter Hoogkamer. De algemene contouren van de studie werden eerder dit jaar gepresenteerd op de conferentie van het American College of Sports Medicine (ik heb er hier over geschreven), maar er zijn een aantal intrigerende nieuwe details die de moeite van het verkennen waard zijn. Het hart van de schoen is een schuimsandwich, met dikke lagen van een nieuw schuim rondom een ??verstijfde koolstofvezelplaat. Belangrijk is dat de Colorado-studie niet probeerde uit te zoeken hoe de schoen werkte; het was alleen bedoeld om te beoordelen hoe goed het werkte. Toch deden ze wat basale Nike Air Max 90 Dames mechanische testen, sloegen een krachtactuator in de schoen en maten de terugslag om te zien hoeveel energie het terug kreeg.

Het Vaporfly-prototype dat ze testten, beantwoordde AAdidas Superstar Dames Zwart 87,0 procent van de energie, vergeleken met slechts 65,5 procent van Nike's vorige ultramoderne marathonracer, de Zoom Streak 6. Interessant genoeg testten ze ook de Adidas Adizero Adios Boost 2, die werd gebruikt door Dennis Kimetto om het huidige mannenmarathonrecord van 2:02:57 in te stellen. Het retourneerde 75,9 procent van de inputenergie. De auteurs merken op dat versies van deze twee schoenen (de Streak 6 en de Boost 2) zijn gebruikt voor alle tien van de snelste marathons in de geschiedenis op het moment dat de studie begon, in april 2016. Het andere aspect van de mechanische testen was overeenstemming : Hoeveel knelt de schoen neer wanneer u erop drukt? In dit geval was de Vaporfly bijna twee keer zo compliant als de andere schoenen, vervormend met 11,9 millimeter, vergeleken met 6,1 voor de Streak en 5,9 voor de Nike Air Max 90 Femme Rose Boost. Dit is wat je krijgt door het kenmerkende schuim van de Vaporfly onder de hiel van de schoen te hebben. Deze off-the-charts naleving zou een van de belangrijkste voordelen van de schoen kunnen zijn. Als je rent, pas je natuurlijk je pas aan om de "juiste" hoeveelheid schokabsorptie te krijgen. In harde schoenen op een hard oppervlak, buig je je knie?n meer om de impact te absorberen; in superzachte schoenen houd je ze rechter. Het uitbesteden van een deel van deze schokabsorptie aan de schoenen kan een beetje energie besparen die je anders zou spenderen door de spieren rond je kniegewricht samen te trekken. Het belangrijkste resultaat was natuurlijk de verandering in loopeconomie. In 18 subelite-lopers was de hoeveelheid verbruikt zuurstof (die een proxy is voor hoeveel energie je verbrandt) met gemiddeld iets meer dan 4 Adidas Superstar Dámské černéprocent lager in vergelijking met beide andere schoenen, bij drie verschillende snelheden tussen de Vaporfly 6:54 en 5:22 per mijl. En dit ondanks het feit dat ze 51 gram loodpellets hebben toegevoegd aan de Vaporfly om ze hetzelfde gewicht te geven als de Boost-schoenen.

Maar de gemiddelde resultaten zijn slechts een deel van het verhaal. Hoe zit het met individuen? Opmerkelijk www.tinamarina.de was dat elke hardloper in de studie effici?nter was in de Vaporfly dan in een van de andere twee schoenen. Dit is hoe de individuele loopfietseconomie eruit zag voor de drie snelheden (NS is de Streak, AB is de Boost en NP is het Vaporfly-prototype): Nog een belangrijk detail: 8 van de onderwerpen waren hiel-spitsen en er waren 10 middenvoet- of voorvoet-spitsen - niet dat het uiteindelijk veel uitmaakte. De hiel-spitsen kregen een iets groter voordeel (4Nike Air Max 2016 Femme ,63 procent beter dan de Boost) in vergelijking met de spits van de middenvoet / voorvoet (3,50 procent beter dan de Boost). Dus de voordelen komen niet alleen toe aan elft-voetballende elites van de vloot. Tot slot keken ze naar verschillende biomechanische parameters om naar aanwijzingen te zoeken over hoe de schoenen werkten. Bij het rennen in de Vaporfly hadden de lopers een Nike Air Max 95 Womens lagere cadans en langere passen en een grotere piekkracht tegen de grond. Maar deze verschillen lagen allemaal in de orde van 1 procent of minder - niet genoeg, vinden de onderzoekers, om de dramatische verandering in loopeconomie te verklaren.

yaya2017  
yaya2017
Posts: 107
Date registered 08.21.2017


   

Canada Goose jas 2017 otherly and all send
cheap top quality sliding glass reception window pvc profile

Xobor Create your own Forum with Xobor