We are a serious forum, so we place great value on articles that are written with time and care/love. According to these well kept handlings, we raise from any other car forums and represent, as our cars, a special class.

van de Air Max 270 moe

#1 by yaya2017 , Mon Nov 20, 2017 5:32 pm

De doorbraak van McDowell tussen banen was ook cruciaal in het besluit van de ontwerper om van traditionele Nike Air Max 90 Femme Noir et Rose kleurstellingen af ??te wijken. Hij visualiseerde het vertellen van een verhaal van de dag voor het introductietrio van makeups van Air Max Plus. "We hadden geen kleurenspecialisten, dus de eerste drie schoenen zijn echt een groot deel van het verhaal," zegt hij. "De eerste schoen was de schemering, de tweede was bijna helemaal zwart met een klein beetje rood [ze Nike Air Max 95 Femme gebruikten reflecterend gaas van de Jordaan XIII] om sterren aan de nachtelijke hemel te vertegenwoordigen, en de derde was fel oranje en geel om zonsopkomst het volgende weer te geven 's morgens vroeg. "De Air Max Plus zou een aantal primeurs blijken te leveren, te beginnen met het debuut van een opvallende gesublimeerde behandeling. Hoewel zijn schetsen erg fantasierijk waren, herinnert McDowell zich dat hij optimistisch was over het tot leven wekken van hem. "Ik trok Adidas ZX Flux Dames de vervaging en iedereen had zoiets van:" Je zult nooit in staat zijn om dat te doen, je kunt zo'n materiaal niet vinden. "En ik zei:" We zullen het gewoon sublimeren "," herinnert hij zich. Maar ze hadden dit nog nooit eerder gedaan. Toen hij de vurige fade op de Nike Flame-spike (de broer van de cultische klassieke Omega Flame-schoen uit de vroege jaren 80) op een Nike Air Pegasus 89 Femme rij nam, kwam hij als jonge man binnen, de ontwerper voelde dat de behandeling een mogelijkheid. "Ze deden het in kleding, dus ik dacht dat het vrij gemakkelijk zou zijn", zegt McDowell. Ze begonnen met het lichtste blauw en bedrukt een donkerder blauw eroverheen. "Het eerste monster was perfect", zegt hij. De opbouw van het bovendeel, zoals McDowell het had geschetst, daagde ook oude manieren uit. Concreet was het lassen nog nooit eerder gedaan. "Maar we hadden www.lorsofurioso.it kleine logo's gemaakt en daarom stelde ik voor de hele schoen te maken van dun gelaste TPU," herinnert hij zich. Toch - twee weken na zijn ontmoeting met Foot Locker - waren er vragen over de vraag of hij het kon bouwen. "Ik kreeg te horen:" Vlieg naar Azi?, maak de monsters en hopelijk gaat de vergadering goed "," zei hij.

McDowell maakte de lange reis naar de Nike Air Max 2016 Femme fabrieksfaciliteiten, maar ontving slecht nieuws. "Ze zeiden dat het te groot was om te lassen," zegt hij. "Het zou te veel kracht vergen en ofwel de stof smelten ofwel niet binden." McDowell stelde in plaats van het op te geven drie afzonderlijke lassen voor. Ze probeerden het en het werkte meteen. "Dat was een grote overwinning", zei hij. Terwijl de schoen mogelijk bleek vanuit het oogpunt van productie, had het toch zijn cruciale co-sign voor de detailhandel nodig. Nike Air Max 90 Homme Noir Na vergaderingen die McDowell bijwoonde naast de toekomstige president en CEO van NIKE, Mark Parker, stelde een executive van Foot Locker een ongebruikelijk experiment in marktonderzoek voor: leg de schoen op een plank in de winkel rechts wanneer de school uitkomt en kijk wat er gebeurt. " of 10 minuten later kwamen er 10 kinderen massaal naar de schoen en vroegen: 'Wat is dit? Hoe krijg ik het? '' Herinnert McDowell zich. "De medewerkers keken rond alsof," Ik heb dat ding nooit eerder gezien, ik weet niet hoeveel het kost, ik weet niet waar het vandaan kwam. "Terwijl de kinderen rondrenden als:" Ik wil om dit ding te kopen. "Ze waren bijna uitzinnig. Ik straalde. "Van daaruit begon de schoen tot bijna onmiddellijk internationale aantrekkingskracht. En hoewel McDowell het al vroeg begreep, is een voorbeeld van toewijding aan Adidas NMD Damen het silhouet voorop en centraal in zijn gedachten. "Ik zag iemand die zijn hele voet getatoe?erd had in het patroon van de Tuned Air. De onderkant van hun voet heeft de buitenzool, "zegt hij." De strepen en Swoosh aan de zijkanten, zwart helemaal achteraan met het Tn-logo op Adidas Superstar Femme de achterkant. Het is wild. "" Ik zag iemand die zijn hele voet getatoe?erd had in het patroon van de Tuned Air. "In de twee decennia nadat de Nike Air Max Plus in de schappen viel, heeft de fandom die McDowell beschrijft, pieken en dalen geraakt. cult-favoriet in New York - van tijd tot tijd opborrelen in de mainstream. In Parijs en Londen is het een belangrijk punt. En Down Under, Melbourne en Sydney profiteren van een gestage stroom van regionale exclusieve kleurstellingen.

Nike organiseerde gisteren zijn evenement voor beleggers van gisteren 2017 en Nike Roshe Run Femme schetste plannen voor langetermijngroei met de nadruk op catering voor internationale consumenten door sneller meer productkeuzes te leveren. Het merk maakte ook van de gelegenheid gebruik om een ??gloednieuw lifestyle-sneaker van Nike's Air Max-erfenis te plagen. Tijdens het Nike Air Pegasus 89 Mens evenement onthulde Nike-CEO Mark Parker de Air Max 270, die in 2018 wordt uitgebracht. Het markeert de eerste keer het merk heeft een nieuwe luchtkusseneenheid onthuld in een lifestyle-sneaker, omdat de technologie van oudsher is gereserveerd voor prestaties. De specificaties van de Air Max 270 moeten nog worden onthuld, maar verschillende stijlen zijn al op de voorgrond gekomen voordat het model wordt debuut volgend jaar. De meest recente Air Max-onderneming van Nike is de moeite waard gebleken. Volgens Parker is de Air VaporMax, die in maart debuteerde www.mariepesenti.fr als onderdeel van de Air Max Day-releases van het merk, de bestverkochte hardloopschoen in de VS tegen een prijs van $ 150 plus. Kom snel terug voor doorlopende updates en release-informatie over de Air Max 270. In oktober onthulde Wotherspoon de sneaker en kondigde aan dat deze in beperkte hoeveelheden in Richmond, de tweede ronde, zou worden uitgebracht.

yaya2017  
yaya2017
Posts: 146
Date registered 08.21.2017


   

Hot Sale Counter Top Dispenser Ice Maker
Three Stripes Branding eingesetzt wird

Xobor Create your own Forum with Xobor