We are a serious forum, so we place great value on articles that are written with time and care/love. According to these well kept handlings, we raise from any other car forums and represent, as our cars, a special class.

akbont - de MEDICOM TOY B

#1 by yaya2017 , Thu Nov 23, 2017 9:05 pm

De Air Force 1 is een van de meest iconische schoenen van Nike. Ontworpen door Bruce Kilgore en vernoemd naar het vliegtuig Adidas Superstar Dámské dat de Amerikaanse president bevecht, werd het voor het eerst geproduceerd in 1982 en werd het snel een streetwear-klassieker en verzamelaar favoriet. Volgende week publiceert Nike 70 paar aangepaste luchtmacht 1's aan het Australische publiek. De limited-release Blank Canvas Collective-editie markeert de eerste keer dat het Nike Air Max 90 Womens Amerikaanse straat- en sportkledingmerk lokaal maatwerk naar Australi? heeft gebracht. Het is ter ere van het 35-jarig jubileum van de schoen. De schoenen dragen het werk van de Melbourne straatartiest Phibs. Hij heeft 35 paar Triple Black en 35 paar Triple White Air Forces 1s aangepast, waarvan 23 op 11 december om 11 uur in de verkoop gaan - online - via Foot Locker. De resterende 24 paren - 12 in elke kleur - zullen exclusief verkrijgbaar zijn in Melbourne op 3 december tijdens het inaugurele basketbalevenement van Nike, Battle Force Sunday. Een paar kost $ 150. Alle aankopen van het Blank Canvas-project zullen worden gedoneerd aan de YMCA om te worden ge?nvesteerd in de basketbalcultuur en de lokale basketbalinitiatieven te ondersteunen. Een daarvan is Y Streetball, een basketbalwedstrijd op dinsdag voor daklozen en kansarmen Nike Air Force 1 Femme in Noord Melbourne. "Het is een plek waar mensen kunnen komen om vriendschappen te sluiten, wat sport te beoefenen, wat lichaamsbeweging te krijgen, wat uit te strekken," zegt Y Streetball, mede-oprichter Peter Abraham. "Wat we zojuist wilden cre?ren was een veilige ruimte." Bezoek deze Foot Locker-pagina op 3 december om 11 uur om je pair te krijgen. Op jouw merken. Battle Force Sunday vindt plaats op 3 december van 11.00 uur tot 19.00 uur in Hangar 85 op Essendon Airport. Toegang is gratis, maar tickets zijn beperkt. Alle leeftijden kunnen zich hier registreren om deel te nemen.

De geschiedenis van de Nike SB Dunk leest zoiets als een sprookjeswereld-sprookje. Wat begon met een risico - een basketbalschoen uit de jaren 80 in de jaren 2000 - bracht uiteindelijk de wereld van skateboarden en veranderde sneakercultuur voorgoed Adidas ZX Flux Dámské tot leven. Sinds 2002 heeft de schoen zich verzet tegen definitie terwijl hij toewijding over de hele wereld heeft aangetrokken. Skateboarders schaatsen nog steeds elke Dunk dood. Trouwe fans blijven de nieuwste drops verzamelen. Zonder twijfel is er een unieke alchemie naar de Nike SB Dunk-erfenis die is verbonden met atleten, verzamelaars Nike Air Huarache Femme en cultuur. Passend genoeg hebben de afgelopen 15 jaar samenwerkingen en speciale partnerschappen ertoe bijgedragen om die erfenis buitengewoon te maken. De schoen heeft geprofiteerd van associatie met baanbrekende bands, graffiti-schrijvers, fashion-forward skateboarders en meer. Dit alles maakt de Nike SB Dunk een icoon, niet alleen bij skateboarden, maar ook in streetwear. Gestandaardiseerd tussen de verschillende partners, is MEDICOM TOY, de beroemde Japanse verzamelmaker, zowel een Nike Air Pegasus 89 Womens constante medewerker als een vooruitstrevende innovator. Ondanks de breedte van betrokkenheid , skateboarden is waar de verbinding het sterkst is. Karakters werden gemaakt met de eerste vier pro's - Gino Iannucci, Richard Mulder, Reese Forbes en Danny Supa - cre?erden niet alleen een arresterende reeks speelgoed (de Reese-versie werd zelfs Nike Air Max Thea Donne levensgroot gemaakt) maar cre?erde een onhoudbare band tussen de Nike SB Dunk en MEDICOM TOY. "Telkens wanneer we iemand benaderden om samen te werken, overwogen we of het de tand des tijds zou doorstaan. We vroegen ons af: heeft de beoogde partner iets dat echt spreekt tot een bepaalde generatie of een bepaalde subcultuur waar we naar terug kunnen gaan? "Zegt Jesse Leyva, Senior Creative Director voor Nike SB. "Medicom is slechts een deel van het weefsel van Harajuku. Als je naar de Harajuku-cultuur Adidas Superstar Heren Zwart kijkt, zijn er streetwear. Binnen streetwear zijn er kunst, muziek, sneakers en speelgoed. Het gaat allemaal hand in hand. "

De eerste Nike x MEDICOM TOY schoen, een witte Nike SB Dunk met college blauwe en oranje accenten, uitgebracht in 2004, en de Nike SB Dunk MEDICOM SPEELGOED Black Denim volgde in januari 2005. Met zijn Adidas NMD Dámské medium grijs / zwarte denim bovenkant, de schoen speelde perfect voor skate en street, en werd meteen herkend als een gecertificeerde graal. Andere schoenen die volgden met een immer inventief palet aan materialen - inclusief reflecterende 3M, Gore-Tex en zelfs namaakbont - de MEDICOM TOY Black Denim bleef de benchmark. Nu brengen Nike SB en MEDICOM TOY een historische draai aan het geheel. nieuwe, innovatieve Nike SB Zoom Dunk Low Elite, die 24 november beschikbaar zal zijn op SNKRS, nike.com en bij Nike Air Max 90 Dámské Růžové geselecteerde retailers. We zijn nog steeds aan het bijkomen van het prachtige huwelijk van Serena Wiliams met medeoprichter van Reddit Alexis Ohanian. De tennisster had een Belle en het Beest-thema-huwelijk in het Contemporary Arts Centre in New Orleans. De met sterren bezaaide affaire bracht stijlvolle gasten naar voren zoals Kim Adidas Superstar Dames Wit Kardashian, die een eenvoudige Yeezy-jurk droeg, en Beyoncé, die koos voor een sexy Alexandre Vauthier-nummer. Mode ving exclusief het sprookjesachtige moment van Serena op waar ze een prachtige Alexander McQueen bruidsjurk droeg. Haar jurk had een sweetheart halslijn, een lange rok in tule en een versierde cape. Later veranderde ze in een op maat gemaakte gevederde jurk van Versace.

yaya2017  
yaya2017
Posts: 134
Date registered 08.21.2017


   

Wisconsin’s uneven offense faces toughest task against stout Michigan defense
Moncler Dunjacka Rea curse a somebody else

Xobor Create your own Forum with Xobor