We are a serious forum, so we place great value on articles that are written with time and care/love. According to these well kept handlings, we raise from any other car forums and represent, as our cars, a special class.

Nike Roshe Run Damen Schwarz

#1 by sooo , Wed Dec 06, 2017 6:08 pm

Adidas heeft een nieuwe schoen onthuld met biologisch Nike Air Max 2017 Womens afbreekbare stof die binnen enkele uren na verwijdering is afgebroken met een water- en enzymoplossing.

De enige die vasthoudt: het huidige ontwerp lijkt te zijn bevestigd aan een schuimzool - wat suggereert dat een groot deel van de schoen nog steeds op een stortplaats terecht zou komen.

Adidas 'Futurecraft Biofabric werd gepresenteerd tijdens de Biofabricate-conferentie van afgelopen week in New York. Het unieke ontwerp is voorzien van een synthetische spinnenzijde genaamd Biosteel die volgens de schoenmaker 100 procent biologisch afbreekbaar is.

De sneaker, die zichzelf aanprijst als de eerste biologisch afbreekbare schoen in zijn soort, is momenteel slechts een prototype, maar het bedrijf verwacht dat het volgend jaar een commercieel product zal worden, meldde Wired.

Volgens Gizmodo plaatsen gebruikers de schoenen gewoon in water Adidas Superstar Mujer Blancas en voegen een digestie-enzym toe, proteinase genaamd, dat ervoor zorgt dat het op eiwitten gebaseerde garen binnen 36 uur uiteenvalt.

"Dit proces is 100% natuurlijk," vertelde een woordvoerder van Adidas aan de nieuwssite. "De schoen zou niet oplossen als hij wordt gedragen in regenachtige Nike Air Max 90 Womens Pink weersomstandigheden, bijvoorbeeld omdat de aanwezigheid van prote?nase belangrijk is voor het proces."

Voor zover wat met de zool gebeurt, benadrukte een woordvoerder van Adidas aan HuffPost dat ander, duurzamer materiaal "mogelijk in overweging wordt genomen" mocht de schoen in productie gaan.

"Futurecraft Biofabric is een prototype dat moet laten zien waar de industrie kan komen", zei Vinti Bhatnagar dinsdag in een e-mail. "Hergebruik van schoeisel kan een energie intens proces zijn en als we een bovenwerk hebben dat niet gerecycled hoeft te Nike Internationalist Mujer worden, helpt dat."

Bhatnagar merkte ook op dat Adidas afgelopen december een 3D-geprint tussenzoolconcept maakte, gemaakt van gerecycled oceaanplastic.

Het huidige Futurecraft Biofabric-schoenprototype lijkt anders de Adidas Ultra Boost-buitenzool te bevatten, die volgens de website Nike Roshe Run Damen Schwarz van het bedrijf bestaat uit elastische schuimdeeltjes, thermoplastisch polyurethaan of TPU.

Van de zijde wordt gezegd dat ze 15 procent lichter is dan traditionele polymeerschoenen, maar ook sterker. De vezel wordt verder beschreven als 100 procent veganistisch en biedt gecontroleerde vochtregulatie. Het maakt ook veel minder energie om te produceren dan gewone polymeren schoenen.

"Met deze ontwikkeling stellen we nieuwe normen met betrekking tot de functionaliteit van hernieuwbaar textiel," Jens Klein, CEO van AMSilk, die de zijde produceerde, zei in Nike Cortez Femme een verklaring.

Kan niet wachten op hun vrijlating Adidas heeft onlangs ook een nieuwe lijn sneakers onthuld die zijn gemaakt van gerecycled plastic dat uit de oceaan is gehaald - opnieuw lijkt de zool uit schuim te zijn gemaakt.

sooo  
sooo
Posts: 1.592
Date registered 12.01.2015


   

Adidas Superstar Womens Pink
Nike Air Max Tavas Femme

Xobor Create your own Forum with Xobor