We are a serious forum, so we place great value on articles that are written with time and care/love. According to these well kept handlings, we raise from any other car forums and represent, as our cars, a special class.

Nike Air Huarache Womens

#1 by sooo , Fri Feb 09, 2018 5:54 pm

Het is Air Max Day op 26 maart - Asics Gel Quantum 360 Dames ja, het is iets sinds 2014 - en om de sneakers te vieren die de trainersgame in 1987 veranderden, hebben we een selectie stijlen op de markt voor hem en haar verzameld.

Het viert een iconisch schoenenontwerp dat generaties heeft weten te overtreffen, popsterren, Hollywood en zelfs politici heeft zien spelen, van Rita Ora tot Rihanna en president Obama.

De Amerikaanse ontwerper Tinker Hatfield was de creatieve geest achter de beroemde luchtbellenschoen en heeft met succes zijn populariteit gedurende bijna drie decennia gehandhaafd. Sinds de lancering heeft de sportkledinggigant meer dan 50 modellen van de Air Max uitgebracht, die oorspronkelijk was bedoeld voor atleten en gemaakt voor sport, maar vervolgens populair werd in subculturen zoals hiphop, evoluerend binnen streetwear en de mode-industrie. Tegenwoordig kun je zelfs je Adidas Superstar Mujer Blancas eigen paar aanpassen aan een NikeiD-ruimte.

De lijn van de overvolle, zweterige undergroundclubs in New York naar het hoofdkantoor van Nike in de buurt van Portland, Oregon, lijkt voor sommigen misschien moeilijk te traceren. Maar voor Venus X-one van 12 finalisten die zijn bijgetikt om originele Air Max-herontwerpideein voor Nike's Vote Forward-competitie bij te dragen, is het een platgetreden paadje. Immers, voordat de Bronx-native GHE20G0TH1K lanceerde, haar cultuurbepalende hip-hop / goth dance-feest in 2009, was ze volledig ingebed in de sneakerheadscene van de stad. "Toen ik 18 was en ik alleen verhuisde, was het enige dat ik kocht eigenlijk enkel sneakers!" Zegt ze lachend tegen de telefoon. "Sneakercultuur was heel groot toen ik jong was. Het was een groot deel om tiener in de stad te zijn. '

Hoewel witte vinyl-go-go-Nike Roshe Run Donna Rosa laarzen als schoenen voor volwassenen de voorkeur hebben, begeerde Venus graag trainers met een beperkte oplage, vaak met vrienden in contact om te traden en haar meest gewaardeerde paren aan te passen. "Toen ik op de middelbare school zat, was dat jaar het begin van wat ik zag met urban-kids die vintage meer verzamelden en naar Beacon's Closet gingen", zegt ze. "Op Nike Air Huarache Womens dat moment verzamelen en zorgen voor dingen en archiveren was iets nieuws voor de kap." De fascinatie voor sneakers breidde natuurlijk uit naar kleding; en zoals Venus opmerkt, leidde die botsing van high fashion en streetwear uiteindelijk tot merken als Hood By Air. "Het ging over de hele outfit. Dus als je die zeldzame Nike had, nou, welke top gaat ermee "Zegt ze. "Natuurlijk, misschien draag je die Billionaire Boys Club-top, of begin je misschien gewoon je eigen Adidas NMD Womenslijn. En dat is wat er is gebeurd. "En hoewel Venus mij verzekerde dat haar persoonlijke verzameling niet zo groot was als ze kwamen, was ze zeker niet boven het uitgeven van $ 400 aan een paar limited-edition Nike Air Jordan x A Tribe Called Quest dunks toen , het soort comfortabele zolen dat ze tot op de dag van vandaag blijft dragen. "Ik heb nooit de hielen gedejayd, Nike Air Max Classic BW Femme want het is onrealistisch! Ik moet door de club rennen en ervoor zorgen dat mensen instappen, "benadrukt ze.

Praktisch was iets waar Venus rekening mee moest houden met DEFCON 1, haar vinyl sok-boot sneaker ontwerp voor Nike, hoewel de gewaagde stijl niet noodzakelijkerwijs was gemaakt met een traditionele atleet in gedachten. "Ik probeer niet dezelfde persoon te passen die Tinker [Hatfield] zou hebben als hij de AF1 maakt", zegt ze. "Ik maak een schoen voor een Nike Air Huarache Mujer DJ, een culturele persoonlijkheid, iemand die heel belangrijk is maar niet noodzakelijk hetzelfde stadion heeft om op te spelen. Het platform kan in de club zijn, ze kunnen een voguer zijn, of ze kunnen een DJ zijn, of een modelclubkind dat de muze is van alle modeontwerpers. Dat zijn echte atleten maar ze spelen op een ander veld. '

sooo  
sooo
Posts: 1.011
Date registered 12.01.2015


   

Adidas ZX Flux Mens Black
superb quality small wet type peanut peeling machine

Xobor Create your own Forum with Xobor