We are a serious forum, so we place great value on articles that are written with time and care/love. According to these well kept handlings, we raise from any other car forums and represent, as our cars, a special class.

Nike Air Huarache Dames

#1 by sooo , Tue Mar 13, 2018 6:20 pm

Vóór de Nikes, vóór de ademende, antimicrobille sportbroek, voor de persoonlijke fitnesscoaches, hartslagmeters, GPS op de pols en abonnementen op Runner's World, was Nike Air Zoom Structure 21 Mujer je een hardloper.

Nu suggereert een klein maar groeiend aantal onderzoeken dat op blote Nike Air Max 2017 Femme voeten ook volwassenen moeten rennen. Veel hardlopers hebben dus de hightech-trainers afgestoten ten gunste van blote voeten - of minimalistisch schoeisel zoals Nike Free, de Newton All-Weather Trainer en de handschoenachtige Vibram FiveFingers.

"Mensen lopen al miljoenen jaren blootsvoets en het is pas sinds 1972 dat mensen schoenen dragen met dikke, synthetische hakken", zegt Daniel Nike Roshe Run Femme Lieberman, een professor in menselijke evolutionaire biologie aan de universiteit van Harvard.

Sterk bewijs toont aan dat hardloopschoenen met stevige demping niets hebben gedaan om verwonding te voorkomen in de 30-tal jaren sinds de oprichter van Nike, Bill Bowerman, ze uitvond, zeggen onderzoekers. Sommige kleinere, eerdere studies suggereren dat hardlopen in schoenen Adidas Superstar Womens Black het risico op verstuikingen van de enkel, plantaire fasciitis en andere verwondingen kan Nike Air Max Jewell Mujer vergroten. Hardlopers die goedkope hardloopschoenen dragen, hebben minder blessures dan degenen die dure sportschoenen dragen. Ondertussen ondervinden verwondingen jaarlijks 20 tot 80 procent van de vaste hardlopers.

"De loopschoen doet nu niets om verwondingen te voorkomen," zei Reed Ferber, directeur van de Running Injury Clinic aan de faculteit Kinesiologie van de Universiteit van Calgary. Maar, voegt hij eraan toe, gaan op blote voeten is ook nadelen, en het onderzoek tot nu toe is nog niet doorslaggevend. "Het is een totale afweging."

Chris McDougall, auteur van het recente boek Born to Run, gaat verder. "Als dit een medicijn was, zou het van de markt worden gehaald", zei hij over loopschoenen. McDougall zegt dat zijn eigen hardnekkige problemen met plantaire fasciitis opgeruimd zijn nadat hij begon te rennen in Vibram Nike Air Huarache Dames FiveFingers

Als het gaat om onderkleding, wordt het niet belangrijker dan de schoenen die je draagt. Adidas Stan Smith Femme Naast algemeen comfort zijn goede hardloopschoenen de sleutel tot het voorkomen van verwondingen zoals plantaire fasciitis, tendinitis, scheenbout en knieblessures.

Hier is het ding: iedereen heeft andere behoeften als het gaat om hardloopschoenen. Misschien ben je iemand die elke dag een korte periode loopt, of misschien ga je een of twee keer per week op lange runs. Of misschien ben je iemand die een paar comfortabele schoenen nodig heeft om in te wisselen na een run vóór het werk. Hoe dan ook, hier is je gids voor het vinden van een paar loopschoenen die het hele jaar meegaan.

sooo  
sooo
Posts: 1.431
Date registered 12.01.2015


   

Asics Gel Lyte 3 Mujer
Canada enameled copper wire for inductor

Xobor Create your own Forum with Xobor