We are a serious forum, so we place great value on articles that are written with time and care/love. According to these well kept handlings, we raise from any other car forums and represent, as our cars, a special class.

Asics Gel Lyte 3 Mujer

#1 by sooo , Tue Mar 13, 2018 6:57 pm

Vóór de Nikes, vóór de ademende, antimicrobille sportbroek, voor de persoonlijke fitnesscoaches, hartslagmeters, GPS op de pols en abonnementen op Runner's World, was je een hardloper.

Nu suggereert een klein maar groeiend aantal onderzoeken dat op blote voeten ook volwassenen moeten rennen. Veel hardlopers hebben dus de hightech-trainers afgestoten ten gunste van blote Nike Air Max Thea Femmevoeten - of minimalistisch schoeisel zoals Nike Free, de Newton All-Weather Trainer en Adidas Superstar Mujer de handschoenachtige Vibram FiveFingers.

"Mensen lopen al miljoenen jaren blootsvoets en het is pas sinds 1972 dat mensen schoenen dragen met dikke, synthetische hakken", zegt Daniel Lieberman, een professor in menselijke evolutionaire biologie aan de universiteit van Harvard.

Sterk bewijs toont aan dat hardloopschoenen met stevige demping niets hebben gedaan om verwonding te voorkomen in de 30-tal jaren sinds de oprichter van Nike, Bill Bowerman, ze uitvond, zeggen onderzoekers. Sommige kleinere, eerdere studies suggereren dat hardlopen in schoenen het risico op verstuikingen van de enkel, plantaire fasciitis en andere verwondingen kan vergroten. Hardlopers die goedkope hardloopschoenen dragen, hebben minder blessures dan degenen die dure sportschoenen Adidas Superstar Femme dragen. Ondertussen ondervinden verwondingen jaarlijks 20 tot 80 procent van de Nike Air Max Classic BW Dames vaste hardlopers.

"De loopschoen doet nu niets om verwondingen te voorkomen," zei Reed Ferber,Asics Gel Lyte 3 Mujer directeur van de Running Injury Clinic aan de faculteit Kinesiologie van de Universiteit van Calgary. Maar, voegt hij eraan toe, gaan op blote voeten is ook nadelen, en het onderzoek tot nu toe is nog niet doorslaggevend. "Het is een totale afweging."

Chris McDougall, auteur van het recente boek Born to Run, gaat verder. "Als dit een medicijn was, zou het van de markt worden gehaald", zei hij over loopschoenen. McDougall zegt dat zijn eigen hardnekkige problemen met plantaire fasciitis opgeruimd zijn nadat hij begon te rennen in Vibram FiveFingers

Als het gaat om onderkleding, wordt het niet belangrijker dan de schoenen die je draagt. Naast algemeen comfort zijn goede hardloopschoenen de sleutel tot het voorkomen van verwondingen zoals plantaire Nike Air Max 90 Womens Black fasciitis, tendinitis, scheenbout en knieblessures.

Hier is het ding: iedereen heeft Adidas Nmd Donna andere behoeften als het gaat om hardloopschoenen. Misschien ben je iemand die elke dag een korte periode loopt, of misschien ga je een of twee keer per week op lange runs. Of misschien ben je iemand die een paar comfortabele schoenen nodig heeft om in te wisselen na een run vóór het werk. Hoe dan ook, hier is je gids voor het vinden van een paar loopschoenen die het hele jaar meegaan.

sooo  
sooo
Posts: 1.438
Date registered 12.01.2015


   

What is a power cat? How does a power cat use?
Nike Air Huarache Dames

Xobor Create your own Forum with Xobor