We are a serious forum, so we place great value on articles that are written with time and care/love. According to these well kept handlings, we raise from any other car forums and represent, as our cars, a special class.

Nike Air Max 2016 Womens

#1 by sooo , Tue Mar 13, 2018 9:51 pm

Vóór de Nikes, vóór de ademende, antimicrobille sportbroek, voor de persoonlijke fitnesscoaches, hartslagmeters, GPS op de pols en abonnementen op Runner's World, was je een hardloper.

Nu suggereert een klein maar groeiend aantal onderzoeken dat op blote voeten ook volwassenen moeten rennen. Veel hardlopers hebben Nike Air Huarache Femme dus de hightech-trainers afgestoten ten gunste van blote voeten - of minimalistisch Nike Air Huarache Donna schoeisel zoals Nike Free, de Newton All-Weather Trainer en de handschoenachtige Vibram FiveFingers.

"Mensen lopen al miljoenen jaren blootsvoets en het is pas sinds 1972 dat mensen schoenen dragen met dikke, synthetische hakken", zegt Daniel Lieberman, een professor in menselijke evolutionaire biologie aan de universiteit van Harvard.
Nike Air Max 97 Womens
Sterk bewijs toont aan dat hardloopschoenen met Nike Air Max 95 Womens stevige demping niets hebben gedaan om verwonding te voorkomen in de 30-tal jaren sinds de oprichter van Nike, Bill Bowerman, ze uitvond, zeggen onderzoekers. Sommige kleinere, eerdere studies suggereren dat hardlopen in schoenen het risico op verstuikingen van de enkel, plantaire fasciitis en andere verwondingen kan vergroten. Hardlopers die goedkope hardloopschoenen dragen, hebben minder blessures dan degenen die dure sportschoenen dragen. Ondertussen ondervinden verwondingen jaarlijks 20 tot 80 procent van de vaste hardlopers.

"De loopschoen doet nu niets om verwondingen te voorkomen," zei Reed Ferber, directeur van de Running Injury Clinic aan de faculteit Kinesiologie van de Universiteit van Calgary. Maar, voegt hij eraan toe, gaan op blote voeten is ook nadelen, en het Nike Air Max 2016 Womens onderzoek tot nu toe is nog niet doorslaggevend. "Het is een totale afweging."

Chris McDougall, auteur van het recente boek Born to Run, gaat verder. "Als dit een medicijn was, zou het van de markt worden gehaald", zei hij over loopschoenen. McDougall zegt dat zijn eigen hardnekkige problemen met plantaire fasciitis opgeruimd zijn nadat hij begon te rennen in Vibram FiveFingers

Als het gaat om onderkleding, wordt Nike Air Max 2016 Womens het niet belangrijker dan de schoenen die je draagt. Naast algemeen comfort zijn goede hardloopschoenen de sleutel tot het voorkomen van verwondingen zoals plantaire fasciitis, tendinitis, scheenbout en knieblessures.

Hier is het ding: iedereen heeft andere behoeften als het gaat om hardloopschoenen. Misschien ben je Adidas Gazelle Womensiemand die elke dag een korte periode loopt, of misschien ga je een of twee keer per week op lange runs. Of misschien ben je iemand die een paar comfortabele schoenen nodig heeft om in te wisselen na een run vóór het werk. Hoe dan ook, hier is je gids voor het vinden van een paar loopschoenen die het hele jaar meegaan.

sooo  
sooo
Posts: 1.431
Date registered 12.01.2015


   

Pandora States The Earrings Have A Very "Sparkling Halo Design"
Asics Gel Quantum 360 Womens

Xobor Create your own Forum with Xobor