We are a serious forum, so we place great value on articles that are written with time and care/love. According to these well kept handlings, we raise from any other car forums and represent, as our cars, a special class.

de vorige generatie, en

#1 by caicai2017 , Thu Mar 15, 2018 12:01 am

De Tour360 is de vlaggenschoenschoen van Nike Air Presto Damen adidas Golf en het is de spil geweest voor innovaties in schoenen, te beginnen met 360 graden wrap en andere technologie?n, waaronder Boost-schuim in het vorige model, de Tour360 Boost.Nike Air Max 95 Mujer

Maar hier is het ding: Tour-spelers zoals Dustin Johnson hielden van de Tour360 zoals die was. Ze hebben het bedrijf geen feedback gegeven waaruit blijkt dat deze schoen om de zoveel jaar een revisie nodig Nike Air Max 2016 Damen had. Het had alleen wat upgrades nodig. Dus, dat is wat adidas nastreefde met zijn nieuwe Tour360-schoenen, verkrijgbaar Nike Air Max 95 Femme in oktober.

De substanti?le veranderingen in de schoen omvatten: SprintSkin-technologie: een laag steun in de bovenvoering van de schoen, SprintSkin is een microvezel die stabiliteit over de Nike Air Force 1 Damen bovenkant van de voet toevoegt terwijl golfers door de schommel bewegen.

Verbeterde buitenzoolprestaties: een nieuwe bovenplaat is ge?ntegreerd boven de Boost-tussenzool, waardoor de schoen op een meer natuurlijke manier de voetbeweging in de schommel kan opnemen als deze hoger op de laterale zijde van de voet wordt Nike Air Max 90 Femme Noirgewikkeld. De buitenzool is ook flexibeler door de dichtheid van het TPU-materiaal zachter en meer kneedbaar te maken. Dit maakt de schoen breder en vermindert de slijtage van de golfer.

Nieuwe hiel- en Nike Roshe Run Femme teenontwerpen: in de Tour360 Boost werd de hiel opnieuw gemaakt om de contouren van de voet beter te volgen. De hak is in deze editie Nike Air Max Zero Womens echter terug veranderd naar een meer klassieke vorm met overal premiumleer, inclusief de voering. Ondertussen zorgt een meer traditionele, naar beneden gerichte, meer ronde look voor een Nike Air Force 1 Mujer schonere uitstraling.

Uiteraard blijft Boost-schuim van de vorige generatie, en een 10-schoenige puremotion TPU buitenzool maakt gebruik van de eigen schoenplaatjes van het bedrijf om de grip te maximaliseren. De Torsietunnel - de opening tussen waar de voet zit en de buitenzool in het middengedeelte van de voet, biedt Nike Blazer Mujer onafhankelijke hiel- en voorvoetbewegingen. Het heeft een 2 jaar durende waterdichte garantie.

Bij het vrijgeven zullen wit / zwart, zwart / wit en wit / ijsblauw (zoals gedragen door Dustin Johnson) Nike Air Presto Femme kleurstellingen beschikbaar zijn.

De adidas Golf Tour360 is verkrijgbaar voor $ 200 per paar

caicai2017  
caicai2017
Posts: 119
Date registered 09.29.2017


   

PANDORA DISNEY EPCOT 2018 AS WELL AS MICKEY & MINNIE CUTIE CHARMS REVISE
are modi per fer

Xobor Create your own Forum with Xobor