We are a serious forum, so we place great value on articles that are written with time and care/love. According to these well kept handlings, we raise from any other car forums and represent, as our cars, a special class.

New Balance sale

#1 by Oscar Bridges , Thu May 03, 2018 6:38 pm

New Balance New Balance sale 574 Windbreaker Collection Van Foot Locker 21 maart 2013 Onlangs waren de mensen bij Foot Locker genadig genoeg om ons een verzameling New Balance 574s te sturen. Inbegrepen waren drie versies van de klassieke levensstijlsneaker, zowel uit het verleden als het heden. De zwarte en grijze paren vertegenwoordigen sommige eerdere ontwerpen en nemen subtielere kleurstellingen aan die zijn geconstrueerd van suède. Tegelijkertijd heeft de derde een veel levendiger, levendigere blauwe tint en is onderdeel van het New Balance 574 Windbreaker-pakket. Het heeft een ripstop synthetisch bovendeel en bevat ook enkele ingrijpende updates, zoals een hogere wreef in de tussenzool, diepere teendoos en een bredere voorvoet. Kijk nu voor de hele Windbreaker-collectie op Foot Locker-locaties.

New Balance viert dit jaar haar 25-jarig jubileum door deze minicapsule van 576 lopers vrij te geven. Twee kleuren van de premium sneaker zijn verkrijgbaar in het Vintage-pakket, hierboven te zien in zowel Navy Blue als Grey. De eerste New Balance 576 is uitgevoerd in twee tinten blauw, terwijl de tweede een meer minimalistische benadering heeft en ervoor kiest Heather Grey en Silver New Balance 996 te gebruiken /Wit. Elk is gemaakt van luxe suède, met een stevige mesh om het vintage gevoel te behouden. Als u een paar wilt pakken, controleert u ze nu bij bepaalde New Balance-winkels, zoals Feature.

We zagen dit paar New Balance 1600 als onderdeel van de collectie New Balance 1600 Elite Edition een paar dagen geleden en vandaag zien we een dames sneakers New Balance van de paren landen bij winkels, waaronder Finish Line. Naast het zachte gevoel en de functionele aspecten van deze casual kicks, is hun retro-stijl ook behoorlijk lief. Het buitenste ontwerp vangt de stijl van de jaren 90, terwijl het bovenste deel van de suede-overlay een stap boven de rest maakt, zodat je je stijlvolle look vasthoudt. Gekleed in grijs en Carolina blauw, is de sneaker gecompenseerd met witte accenten. Ga naar Finish Line om nu een paar op te halen.

Vandaag zien we nieuwe afbeeldingen van de aanstaande Fingercroxx x New Balance MT580-samenwerking, die we begin januari voor het laatst zagen. De schoen is uitgevoerd in zanderige nubuck, terwijl bruin lederen details en kalkaanslag overal te zien zijn. Tot NB sneakers dames slot, toevoegen aan de stijl zijn camouflage veters en bijpassende voering. De schoenen raken Europa op vrijdag 22 februari in geselecteerde winkels met SNS in Stockholm en Foot Patrol in Londen. Begin 2013 zagen we de eerste beelden van de New Balance 1300 Burnt Orange en nu zien we nieuwe foto's van de sneaker als het landt op de planken. Uitgevoerd als onderdeel van de New Balance Gemaakt in de VS-collectie, bestaat de sneaker uit suède en mesh, terwijl hij verschillende tinten oranje draagt. New Balance-dealers inclusief Features slaan nu het ontwerp op.

Nu beschikbaar via het Britse End naast de J. Crew x New Balance 1400 Made in USA Navy Blue is de versie die hier te zien is. Net als de navy-versie was dit paar New Balance 1400 ook exclusief ontworpen voor J. Crew, maar het ziet nu een bredere versie. De sneaker is gekleed in groen suède, terwijl grijs leer is aangebracht op het N-logo, schoenveters, tong en hiellip. Welke van de twee versies heeft jouw voorkeur? Eind januari is de New Balance 990 Navy voor het laatst te zien geweest in verschillende winkels. De sneaker is gekleed in marineblauw varkensleer en mesh, afkomstig uit de productiefaciliteit van New Balance USA. Contrast van het uiterlijk zijn witte accenten op de veters, het N-logo, de hielbeker en de tussenzool. De schoen is nog steeds verkrijgbaar in een paar maten bij Crooked Tongues.

De New Balance x J. Crew-samenwerking gaat door, want hier zien we weer een andere colorway colorway in de New Balance 1400. Oorspronkelijk ontworpen New Balance 1300 door J.Crew als een in-house exclusive, heeft het merk, samen met New Balance, besloten om de colorway een bredere release. De schoen heeft een subtiel marineblauw suède bovenwerk van premium kwaliteit, dat is verspringend met grijze lederen accenten, en bijpassend grijs op de contraststiksels, tong en schoenveters. Vind de kicks nu via het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde End.Verkrijgbaar nu bij geselecteerde winkels inclusief Hanon als onderdeel van de New Balance Made in England-collectie zijn verschillende paren van de New Balance 670. Gebouwd in NB s Flimby-fabriek in Engeland, elk gekleed in premium suède en mesh, ondertussen met leren details.

Oscar Bridges  
Oscar Bridges
Posts: 3
Date registered 05.03.2018


   

How does the self-loading concrete mixer work?
adidas flux trainers

Xobor Create your own Forum with Xobor